Elállás

A SzerszámCity minden esetben arra törekszik, hogy a lehető legjobb minőségű és ár/érték arányú termékeket juttassa el a vásárlóihoz. A termék átvétele után megbizonyosodhatsz arról, hogy a termék működőképes, alkalmas a rendeltetésszerű használatra és megfelel az egyéni használati céljaidnak. Az átvétele után dönthetsz a termék megtartásáról vagy esetleges visszaküldéséről, hiszen a 45/2014. kormányrendeletnek megfelelően indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül.

Az elállás menetét az ügyintézés megkönnyítése érdekében az alábbi néhány pontban összefoglaltuk neked:

A termék átvételétől számított 14 naptári napon belül élhetsz az elállási jogoddal.

Elállás esetén köteles vagy a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni cégünknek.

Ha a terméket nem csak kipróbáltad, hanem ezen felül is használtad, akkor a termék ebből fakadó értékcsökkenésért felelősséggel tartozol a SzerszámCity felé.

Elállás esetén köteles vagy a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb az elállási nyilatkozat közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni.

Ha elállsz a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a termék vételárát.

A visszatérítés során az általad megjelölt fizetési módot alkalmazunk. A hibásan és/vagy pontatlanul megadott bankszámlaszám vagy postai cím következtében történő késedelem miatt a SzerszámCity-t felelősség nem terheli.

A visszatérítendő összeget mindaddig visszatarthatjuk, amíg a terméket vissza nem szolgáltattad, vagy kétséget kizáróan nem igazoltad, hogy azt visszaküldted.

Elálláskor a termék részünkre történő visszaküldésének költségeit köteles vagy viselni, ezért a terméket nem adhatod fel utánvétellel vagy portóval. Utánvéttel vagy portóval feladott küldeményeket nem áll módunkban elfogadni.

Ha elállási jogoddal szeretnél élni, kérjük a szándékod tartalmazó egyértelmű nyilatkozatod jutasd el az alábbi címünkre:

kapcsolat@szerszamcity.hu/

Az elállási nyilatkozatban az alábbi adatokat tüntesd fel:

  • A vevő neve
  • A vevő címe
  • A termék neve
  • Az átvétel időpontja
  • Bankszámlaszám vagy postai cím, ahová kéred a termék visszafizetését
  • Keltezés

Ha információra vagy segítségre van szükséged, hívd kollégáinkat a 20/555-69-69-es telefonszámunkon, ügyfélszolgálatunk minden csatornáján szívesen állunk a rendelkezésedre.

 

X