Blog

A csavarkulcsok típusai

A csavarkulcsok típusai

A csavarkulcsok típusai A csavarok alakja, nagysága és a felhasználása nagyon változatos, így a csavarok meghúzására és oldására való szerszámokból is nagyon sokfélét fejlesztettek ki. A csavarfejek különböző síklapokkal vagy hornyokkal vannak ellátva, annak érdekében, hogy meg lehessen őket fogni, és megfelelő erőt lehessen kifejteni a stabil összekötés eléréséhez.                                         .
5 szuper ajándékötlet akár karácsonyra is

5 szuper ajándékötlet akár karácsonyra is

5 szuper ajándékötlet akár karácsonyra is Mindig sokat gondolkozol, hogy milyen ajándékkal lepd meg a családtagjaidat vagy a barátaidat? Most 5 szuper ajándékötlettel segítünk neked. Krokodil emelő Sok autós rendelkezik felnire szerelt téli-nyári garnitúrával, és sokan saját maguk végzik a téli-nyári szezonban a kerékcserét. Egy jó emelővel megkönnyítheted ezt a munkát. Válassz krokodil emelőt, aminek a segítségével tized annyi idő alatt és százszor kevesebb erőfeszítéssel lecserélhőek a kerekek. Váratlan defekt .
A kerékcsere 8+1 egyszerű lépésben

A kerékcsere 8+1 egyszerű lépésben

A kerékcsere 8+1 egyszerű lépésben Általánosan elfogadott irányelv, hogy ha a nappali hőmérséklet stabilan 7 fok fölött van, elérkezik a tavaszi kerékcsere ideje. Sok autós rendelkezik felnire szerelt téli-nyári garnitúrával, aminek cseréjét maguk szeretnék megoldani. A kerékcsere egyszerű 8 lépésben elvégezhető, és ez a tudás egy váratlan defekt esetén is nagyon hasznos lehet. Állítsuk szilárd burkolatú, vízszintes helyre az autót. Lejtőn könnyen elgurulhat, puha talajon pedig az emelő könnyen belesüllyedhet .
Milyen nyelű szerszámot érdemes vásárolni?

Milyen nyelű szerszámot érdemes vásárolni?

Milyen nyelű szerszámot érdemes vásárolni? A szerszámok vásárlásánál gyakran felmerül az a kérdés, hogy milyen anyagból készült nyelű verziót érdemes választanunk. A nyél ugyanúgy fontos része a szerszámnak. Anyagának és méretének helyes megválasztása megkönnyíti a munkánkat. Készülhet rugalmas és szívós keményfából vagy üvegszállal erősített műanyagból. Régóta hozzászoktunk már a fanyeles szerszámokhoz, amelyek görcsmentesek, simára csiszoltak, nyers, festett vagy lakkozott felületűek. A műanyag nyeleket általában már üvegszállal erősítik meg, és .
X