Rólunk

Szerszámcity Kft.

Rólunk – Szerszámcity Kft.

 

Cégünk kéziszerszámokkal, műhelyfelszerelések, autóipari célszerszámok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. A legkisebb csavarhúzótól kezdve a teljes autószerelő műhely berendezésig szinte minden szükséges szerszám megtalálható a kínálatunkban. Termékeink között éppúgy szerepelnek a professzionális, ipari felhasználásra alkalmas termékek, mint a barkács- vagy a hobbi szerszámok.

Kiemelt márkáink közé tartozik a kanadai Genius Tools, a német BGS Technic, a német Condor szerszámok valamint a Torin Big Red garázsipari berendezések.

A 100% magyar tulajdonban lévő Szerszámcity Kft. 2018-ban alakult, webshopunk ebben az évben kezdte meg működését. Üzletünket 2019-ben nyitottuk meg Budapesten, az Üllői út 652 szám alatt.

Raktárkészletünk jelenleg több ezer termékből áll, és heti szinten bővül újdonságokkal, szezonális ajánlatokkal. Üzletünkben rengeteg kéziszerszám, műhelyfelszerelés és autóipari célszerszám elérhető azonnal, és igyekszünk a legrövidebb beszerzési idővel hozzájuttatni vásárlóinkat a raktáron nem levő termékekhez is. A rendeléseket egy munkanapon belül feldolgozzuk, így akár 24 órán belül már kézhez is kaphatja a megrendelő a megvásárolt szerszámot. Ha egy termék nem elérhető, minden esetben a rendelés során megadott elérhetőségen, elsősorban telefonon egyeztetünk a megrendelővel, és tájékoztatjuk a várható beszerzési időről.

Eladóink több éves tapasztalattal rendelkeznek a szerszámértékesítés területén. Hozzáértésükkel, szakmai segítségükkel megkönnyítik vásárlónk számára a szerszámok kiválasztását. Szakmai segítségükre nemcsak a vásárlás alkalmával, hanem akár a vásárlás előtt vagy azt követően is lehetőség van akár telefonon keresztül, akár e-mailben.

Ha valamit nem találsz meg a webshopukban, vedd fel velünk a kapcsolatot, hívj minket telefonon vagy írj e-mailt, és mi mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a számodra szükséges szerszámot.

Üzletünk címe: 1185, Üllői út 652.

Nyitva tartás: H-P 8:00 – 17:00

Üzletünk megközelíthetősége:

  • Autóval: az Üllői úton a belvárostól Vecsés irányába a 18. kerületi Béke tér közelében
  • Parkolás: ingyenes parkolás az üzlet előtti illetve a mellette lévő utcai területen
  • Tömegközlekedéssel: a Határ útról induló 50-es villamossal a Béke tér felé, Ungvár utcai megálló. A villamosmegállótól az üzlet bejárata kb. 10 méterre található.

 

 

Telefon: +3620/555-69-69

E-mail cím: kapcsolat@szerszamcity.hu

Weboldal: www.szerszamcity.hu

 

   

       

       

   

X