5 szuper ajándékötlet akár karácsonyra is

5 szuper ajándékötlet akár karácsonyra is

Mindig sokat gondolkozol, hogy milyen ajándékkal lepd meg a családtagjaidat vagy a barátaidat? Most 5 szuper ajándékötlettel segítünk neked.

  1. Krokodil emelő

Sok autós rendelkezik felnire szerelt téli-nyári garnitúrával, és sokan saját maguk végzik a téli-nyári szezonban a kerékcserét. Egy jó emelővel megkönnyítheted ezt a munkát. Válassz krokodil emelőt, aminek a segítségével tized annyi idő alatt és százszor kevesebb erőfeszítéssel lecserélhőek a kerekek. Váratlan defekt esetén pedig ódákat fognak majd zengeni rólad! 😉

Krokodil emelő 2T

  1. Csavarhúzó készlet

Minden háztartásban szükség van csavarhúzókra. Elég csak arra gondolnod, hogy ha egy polcot kell felszerelni a falra, vagy a csöpögő fürdőszobai csapot kicserélni. Ezekhez javasoljuk a jó minőségű 7 részes csavarhúzó készletet.

Csavarhúzó készlet 7 részes

  1. Akkus fúró csavarozó

A fúró csavarozó a kezdő barkácsolók alapfelszereléséhez tartozik. Elég, ha arra a bizonyos felszerelendő polcra gondolunk… Könnyítsd meg a családtagod vagy a barátod életed és válassz ajándékba egy akkus fúró csavarozót.

Akkus fúró csavarozó 12V Li-ion

  1. Gurulós aláfekvő

Minden profi vagy kezdő autószerelőnek kell legalább egy gurulós aláfekvő. A profik tudják, hogy mennyivel kényelmesebb vele a munka, a kezdők pedig rögtön profibbnak tűnnek tőle! 😉  Válaszd például ezt az aláfekvőt dönthető fejtámasszal.

Gurulós aláfekvő dönthető fejtámasszal 40″

  1. Festékszóró

Sokan nagy gondossággal és odaadással újítják fel a lakásukat, házukat, és sokan néhány munkafolyamatot maguk is végeznek. Egy ilyen felújítást örömmel is lehet csinálni megfelelő eszközökkel. Válassz ajándékba egy festékszóró pisztolyt nyomásszabályozóval az örömteli munkához.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük