5 szuper ajándékötlet akár karácsonyra is

5 szuper ajándékötlet akár karácsonyra is
5 szuper ajándékötlet akár karácsonyra is

Mindig sokat gondolkozol, hogy milyen ajándékkal lepd meg a családtagjaidat vagy a barátaidat? Most 5 szuper ajándékötlettel segítünk neked.

  1. Krokodil emelő

Sok autós rendelkezik felnire szerelt téli-nyári garnitúrával, és sokan saját maguk végzik a téli-nyári szezonban a kerékcserét. Egy jó emelővel megkönnyítheted ezt a munkát. Válassz krokodil emelőt, aminek a segítségével tized annyi idő alatt és százszor kevesebb erőfeszítéssel lecserélhőek a kerekek. Váratlan defekt esetén pedig ódákat fognak majd zengeni rólad! 😉

Krokodil emelő 2T

  1. Csavarhúzó készlet

Minden háztartásban szükség van csavarhúzókra. Elég csak arra gondolnod, hogy ha egy polcot kell felszerelni a falra, vagy a csöpögő fürdőszobai csapot kicserélni. Ezekhez javasoljuk a jó minőségű 7 részes csavarhúzó készletet.

Csavarhúzó készlet 7 részes

  1. Akkus fúró csavarozó

A fúró csavarozó a kezdő barkácsolók alapfelszereléséhez tartozik. Elég, ha arra a bizonyos felszerelendő polcra gondolunk… Könnyítsd meg a családtagod vagy a barátod életed és válassz ajándékba egy akkus fúró csavarozót.

Akkus fúró csavarozó 12V Li-ion

  1. Gurulós aláfekvő

Minden profi vagy kezdő autószerelőnek kell legalább egy gurulós aláfekvő. A profik tudják, hogy mennyivel kényelmesebb vele a munka, a kezdők pedig rögtön profibbnak tűnnek tőle! 😉  Válaszd például ezt az aláfekvőt dönthető fejtámasszal.

Gurulós aláfekvő dönthető fejtámasszal 40″

  1. Festékszóró

Sokan nagy gondossággal és odaadással újítják fel a lakásukat, házukat, és sokan néhány munkafolyamatot maguk is végeznek. Egy ilyen felújítást örömmel is lehet csinálni megfelelő eszközökkel. Válassz ajándékba egy festékszóró pisztolyt nyomásszabályozóval az örömteli munkához.

5 szuper ajándékötlet akár karácsonyra is

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük